top of page
photo-1498837167922-ddd27525d352.jpg

Walking Dinner Oranjewijk

Leuke mensen ontmoeten in je eigen buurt? Op vrijdag 12 april 2024 organiseren we voor de derde keer een Walking Dinner in onze wijk!

Het is de bedoeling van het Walking Dinner dat buurtbewoners elkaar thuis ontmoeten. Het gaat niet om het serveren van culinaire hoogstandjes, maar om gastvrijheid en gezelligheid. Wie zouden er
vanavond bij ons komen eten? Kennen we die misschien, of niet? En bij wie komen we verder vanavond terecht? Hoe zou het bij hen zijn? Wat gaan we voor lekkers voorzetten aan onze gasten? Kortom het Walking Dinner is een heus avontuur!

Opzet Walking Dinner

Als gast:


Hou jij van lekker eten met meerdere mensen? Dan is dit iets voor jou! Je gaat naar 3 huizen in de wijk waar je gaat genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht met steeds wisselende buurtgenoten. Tussen de gangen door loop of fiets je naar de volgende locatie. De start is in Buurthuis Oranjewijk in de Gysbert Japicxstraat 51. Tussen 17 en 17.30 uur kun je informatie halen in het buurthuis over de locaties waar je gaat eten. Na de laatste gang sluiten we (omstreeks 21.30 uur) weer af met alle koks en gasten in het buurthuis. Er is dan voor iedereen een drankje (of koffie/thee) en je kunt er luisteren naar gezellige muziek en nog even napraten over de avond.

Als kok:


Hou jij van koken voor meerder mensen? Dan is dit misschien iets voor jou! Haute Cuisine koken is niet nodig. Het gaat om plezier in koken, wijkgenoten leren kennen en het ontvangen van gasten in je huis. Elke kok stelt zijn/haar eigen menu samen en doet daarvoor de inkopen. Je ontvangt 3 keer een wisselend gezelschap; voor het eerste gezelschap maak je een voorgerecht, voor het tweede een hoofdgerecht en een nagerecht voor het derde gezelschap. Je ontvangt per ronde 4 gasten aan tafel.

photo-1530062845289-9109b2c9c868.jpg

Tijdsschema

17.00 -17.30 uur aftrap voor gasten bij Buurthuis Oranjewijk. Hier ontvang je je persoonlijke Walking Dinner route.

18.00 – 19.00 uur voorgerecht

19.15 – 20.15 uur hoofdgerecht

20.30 – 21.15 uur nagerecht

Ca. 21.30 uur ‘after borrel’ in Buurthuis Oranjewijk voor koks en gasten met een drankje en muziek.

Kosten

Als gast betaal je € 25.- per persoon. De koks ontvangen daarvan 22,50 euro en maken van dit bedrag per gast een driegangenmenu (inclusief drank).

Aanmelden
Kan via onderstaande formulieren. Er is een formulier voor aanmelden als gast één voor aanmelden als kok. Vergeet als gast niet eventuele dieetwensen door te geven. De commissie Walking Dinner Oranjewijk zorgt voor de organisatie, de indeling in gastenteams en voor een gezellig start en afsluiting. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Ja ik wil me aanmelden!

bottom of page